01/25/18 12:49
(http://www.klassa.bg/)

Глен Хюз открива „Варна мега рок“

 Легендарният Глен Хюз ще е една от големите звезди на „Варна мега рок“, съобщи бившият кмет на Каварна и организатор на събитието Цонко Цонев – Кметъла. Фестивалът ще се проведе на 18 и 19 август в откритата зона за отдих на пристанището до Морска гара. „Глен пристига по-рано у нас за Деня на Варна, 15 август, каза за „Монитор“ Цонев. “Тук ще се видят с Б.Т.Р., които също ще са на празника на града. Ще бъде фронтмен на групата в деня на откриването на рок фестивала, като ще изпълнява само песни на Deep Purple. Имаме договор и с дурго голямо име и след извършване на плащанията, ще мога да обявя коя е групата. Вече казах, че е много популярна, от ранга на Manowar. Другата българска група, която ще участва в деня на откриването на фстивала, е „Кикимора“, каза още Кметъла.

Глен Хюз не е стъпвал на родна земя от 2012 г, когато беше гост на "Каварна рок фест". „Много съм развълнуван, че след дълго отсъствие се връщам в България. Радвам се да видя скъпия ми приятел Цонко, момчетата от Б.Т.Р и разбира се всички прекрасни фенове в България. Точно преди рождения ми ден, това ще бъде голям празник.“, обяви във Фейсбук бившият басист и глас на Purple.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване