01/27/18 06:24
(http://www.clubz.bg/)

Полицията: Милиардерът Бари Шърман и съпругата му са били убити

Канадската полиция заяви, че според нея милиардерът Бари Шърман и съпругата му Хъни са били убити, съобщиха световните агенции, предаде БТА. Следователите са стигнали до това заключение след шестседмично разследване.

"Имаме достатъчно доказателства, за да определим това като разследване на двойно убийство", каза детектив Сюзан Гомес.

Тя заяви, че Бари и Хъни Шърман са били видени за последно живи вечерта на 13 декември. 

Семейство Шърман бяха открити мъртви в дома им в Торонто на 15 декември миналата година от брокер на недвиоими имоти. От полицията съобщиха тогава, че смъртта е настъпила в следствие на задушаване, но няма следи за влизане с взлом в дома, а и първоначално бе съобщено, че не се издирва извършител. Това наведе на съмнения, че се разследва самоубийство или убийство и самоубийство. Основната версия бе, че 75-годишният Бари е убил 70-годишната си съпруга, след което се е обесил.

Още тогава от полицията казаха, че смъртта им била подозрителна. Гомес каза, че не е имало следи от насилствено проникване в дома на семейство Шърман. Тя отказа да обсъжда доказателствата, възможните мотиви или заподозрени.

Бари Шърман беше основател на фармацевтичната компания "Апотекс". Той беше включен сред най-богатите хора в Канада от сп. "Канейдиън бизнес" през ноември. Шърман е 12-тия най-богат канадец, твърди "Форбс"

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване