01/27/18 10:43
(http://www.clubz.bg/)

Регионалният министър срещу смяната на пола

Законодателна промяна, която да постанови, че смяна на пола се извършва само по биологични причини.

С това се ангажира в "Седмицата" на Дарик  министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Регионалното министерство отговаря за Закона за гражданската регистрация, в който сега липсва ясен регламент в посока на пола, посочи той.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков коментира мотивите на внесения вот на недоверие към правителството и особено в частта му за санирането.

Според БСП цените за санирането са завишени повече от два пъти, спрямо средните цени по европейската програма за подмяна на дограма и топлоизолация.

Министър Нанков посочи, че при санирането има и редица други дейности, които водят и до по-високата цена. А различните цени при санирането се получават от различните дейности, които се определят от възложителите на санирането. Защото, посочи министър Нанков, при различните сгради има и различни условия след обследването от общинските администрации. И от това се получава и различната цена, посочи той.

Очаквайте подробности

Публикувана на 01/27/18 10:43 http://clubz.bg/63442-regionalniqt_ministyr_sreshtu_smqnata_na_pola

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване