01/28/18 10:07
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 28 януари, неделя

 Овен 21 март – 20 април

Не започвайте деня с конфликт. Проявете максимално разбиране към нуждите на близките и децата. Препоръчва се уединение и ненамеса. Не провеждайте разговори с роднини по наследствени и имотни въпроси. Следобед намерете време за себе си, релаксирайте, подгответе се за изявите си в понеделник и не оставайте нищо за последния момент. Навлизате в труден период, в който семейните и професионални задачи са противопоставени. Може да се откажете от една командировка, ако у дома имат нужда от вас.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

В този ден е важно да се погрижите за тези, които се нуждаят от грижи. И към вас тече енергия от любов и съпричастност. Ще се намери кой да свърши рабтата, с която не може да се справите сами. Следобед посетете център за релакс и си направете някои процедури. Навлизаме в деня на колелото. Проблеми, които временно сме забравили и отложили отново напомнят за себе си. Бъдете готови да ги решите в следващите дни. Променете прическа и визия, пригответе и новия тоалет за утре. Предстоят важни срещи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

До обед мислете и действайте в посока на семейните интереси. Обърнете внимание на децата и на нуждите на близък. Проявете състрадание към проблемите на всеки, с когото ви сблъсква живота. Може да се включете в спонсорски прояви. Следобед ще получите нова информация позволяваща да се намесите утре в подходящия момент, с точните думи и действия. На прага сте на вежен избор. Ще ви оглеждат и преценяват, така че набележете си думите, тоалета и визията, с които ще се явите на важните изяви в понеделник.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Случващото се днес може да ви вкара в рискова програма и да промени плановете ви за следващите дни. Сутринта се съобразете повече с исканията на децата и близките, но за следбед намерете време лично за себе си. Подредете приоритетите, идете на сауна и масаж, подгответе се за утрешните си изяви, които никак няма да са леки. Очертават се неприятни атаки. Някой ще се опита да редактира програмата, която ще предложите. Очаквайте намеси от страна на конкуренцията. Вечерта ще получите информация, която ще ви ориентира.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Добре е до обед да се включите в благотворителни инициативи, да подкрепите проектите и плановете на близки и приятели. На някой ще окажете финансова подкрепа, а на друг ще отделите от времето си за съвместни начинания и забава. Следобед навлизаме в деня на пръстена и колелото. Някой вече е обвързан, а друг е на път да осъществи прехода от ергенския, към семейния живот. До утре на обед ви предстоят светски изяви и събития, на които трябва да се представите блестящо. Ще ви забележат бъдещи спонсори.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден с повишени изисквания към вас. Ще работите за интересите на фамилията или на странични хора, които няма да ви оставят на мира, докато не направите това, което искат. Отношенията с родители и деца ще се обтегнат, ако позволите на трети лица да се намесват в ситуацията. Правете това, за което ви молят, а не това, което смятате, че е добре за другия. Този ден сблъсква различните гледни точки, създава прецеденти в отношенията, които не трябва да позволявате да се повтарят. Вечерта ще получите важно съобщение.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Очаквайте подаръци от съдбата, приятни моменти с близките и децата и възможност да постигнете това, към което отдавна се стремите. Някой ще ви подкрепи морално или финансово и ще ви облекчи в намеренията за странична работа. В този ден не искайте много. Ще получите това, което ви е необходимо. В следващите два дни ще бъдете притиснати от служебни отговорности, затова прекарайте този ден възможно най-дълго с любимите хора. Не прехвърляйте топката на партньора. Вечерта са вероятни разправии.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Още със ставането си помислете при кого сте обещали да отидете или от доста време само обещавате, а не предприемате нещо, за да го подкрепите. Ден за благотворителност. Ще видите как утре и вашите дела ще потръгнат, ако днес се постараете за друг. Направете своя ход към любимите хора. Навлизаме в деня на пръстена. Някой прави предложение или вече върви към олтара. Ще сънувате пророчески сън и до вечерта ще прозрете накъде да тръгнете. Планирайте за утре подписване на нов договор.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Първата половина на деня е наситена с отговорности към семейтвото и нуждите на децата. Но следобед отделете време само за себе си, независимо кой и как се опитва да ви привлича или ограничава. Не си позволявайте да тръгнете неглиже и неподготвени в утрешния ден, когато ви очакват важни работни срещи. Отделете си час два за релакс, за посещения на център за разкрасяване или оздравителни процедури. Днес полезните мисли и вещества лесно с усвояват. До вечерта ще намерите решението на тежък проблем.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес молитвите се чуват и сбъдват. Хубаво е, ако самите вие изпълните нечие желание и се явите като пратеник на провидението. Жестовете ще се върнат, ще получите подкрепа в утрешния ден, когато никак няма да ви е лесно. Намерете кой да се грижи за дома и децата, ако отсъствате или ви се налага спешна работа. Към обед може да получите важна информация, която ще изисква бързата ви реакция. Не бива да нервничите, ако искате да постигнете максималното. Тази вечер не влизайте в конфликти, нужна ви е подкрепа за утре.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Чудесен ден с пътувания и неочаквани подаръци от съдбата. Възможно е прозрение. Близо до вода мисълта ви ще се избистри и важното решение само ще дойде. Дава се милостиня и се прави това, за което те помолят. Енергията и полезните вещества прекрасно циркулират в организма ни. Заемете се с оздравителни процедури. Навлизате в един магичен период, който ще ви помогне да се освободите от грешките на миналото. Колелото на съдбата ще се завърти и ще помогне да се измъкнете от кризата, в която сте попаднали.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Събуждате се с мисъл къде да отидете и към кого да насочите старания, чувства и любов. Ден на прозрение за правилния избор, но невидими и видими фактори ще пречат да тръгнете в подходящата посока. Ще се наложи да се грижите и работите за чужди интереси. Близките ще ви засипват с претенции, малко време ще ви остане лично за вас. Не бива да нервничите. До вечерта ще намерите изход и от най-неприятните положения. Чакат ви два силни и успешни дни. Още утре ще ви предложат изгодна работа в силен екип.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Натоварването ви ще е огромно. Вероятно е да поемете дълг към родителите или децата, да работите извънредно или да се грижите за чужди интереси. Някой може да работи на две места. И задълженията ви у дома да се увеличат двойно. За сметка на това 2019г. ще ви донесе разширение, пътувания, промяна и нова житейска посока.

Родените днес до обед ще бъдат обект на благотворителност и сами ще обгрижват околните. Родените следобед ще преобръщат и променят живота и средата, ще водят битки за промяна на статуквото и положението си в обществото.

Заченатите днес ще зависят изцяло от капризите на съдбата. Непредвидени обстоятелства ще ги качват и свалят от върха.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване