01/31/18 06:43
(http://www.klassa.bg/)

Майка дава писмен отчет на бившия си как е детето им

 Майка се съгласи да информира писмено бившия си съпруг какво е здравословното състояние на детето им, какви са резултатите му в училище и за всичко важно, случило се в живота на общия им наследник. Писменият отчет е част от споразумението, което са постигнали двамата родители при развода си по взаимно съгласие. Гражданският им брак е прекратен с решение на Районния съд в Русе.

Жената, на която са предоставени родителските права, трябва да пише обяснения най-малко на шест месеца и то при условие че събитията си текат в нормалния ритъм. Но при злополука, тежки заболявания на детето или смяна на местоживеенето, майката трябва незабавно да уведоми бившия си съпруг.

Към споразумението за тази не често срещана комуникация между разделили се родители е прибавен и текст, че бащата има право извън уговорения режим за срещи с детето да комуникира с него по скайп или по телефона.

Бракоразводни адвокати коментират, че в конкретния случай личните отношения между родителите и детето са уредени по много педантичен начин, може би защото бащата живее и в друга страна. И се питат как биха изглеждали писмените обяснения на майката.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване