02/09/18 11:41
(transmedia.bg)

Как би изглеждал Пеевски като холивудска звезда

 

 

Тази поредна фалшива новина, с която смятам да напълня днес интернета, е важна само заради кривото огледало, в което се превръща нашата действителност.

И тъй. Пристига Пеевски в Холивуд с раздрънкания си опел. Няма никакви киностудии, не притежава даже собствена камера, но това не пречи да го охраняват десетина здравеняци с бронежилетки и автоматично оръжие. Здравеняците му отцепват трасе както до Холивуд, така и вътре из студиата. Който им се мотае в краката, напуска снимачната площадка.

Пеевски започва да снима филми в студиото, което изобщо не и притежава, а майка му го е купила с кредит от банка. Лека полека завършва театрална академия и започва работа в националната театрална служба. Междувременно поработва малко и във филмовите бедствия и аварии, доколкото да добие представа как точно се става бедствие.

Кинопродукцията си върви в това време паралелно. Филмите са основно хорър, съчетан с фентъзи. Главните герои изчезват бързо от хоризонта. Повечето – с пачки под мишница. Други – с букети и венци. Трети минават само с лек уплах.

В ранните филми името на Пеевски изобщо отсъства. Но пък има стари и млади режисьори и продуценти, които с радост си слагат имената там, където е нужно. Продукциите се умножават в геометрична прогресия, за да запълват все по-големите нужди на собственика. Да, междувременно Пеевски е собственик на киностудии и театрално-лотарийни салони, явяващи се негов принос към високото изкуство. Изкуствоведите – цивилни и формени, ръкопляскат. Разбира се, само тези, които са без белезници.

И така Холивуд се събужда една сутрин със Закон за Холивуд. Негов автор, продуцент и режисьор е Пеевски. В закона има само една клауза: Холивуд е мой.

Добро утро на всички, които спаха добре тази нощ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване