02/15/18 19:52
(http://www.clubz.bg/)

"Милан" укроти "Лудогорец"

"Милан" победи "Лудогорец" в първия 1/16-финал на Лига Европа - 3:0 в Разград. Реваншът е идната седмица на "Сан Сиро" и явно ще е протоколен.

Кутроне откри резултата, като засече топката с глава в 45-ата минута. В 63-тата нападателят изработи дузпа - Козмин Моци го избута, и Родригес удвои резултата. Резервата Борини направи 3:0 в 90-ата.

"Лудогорец" направи добър мач, българският шампион пред цялото време опитваше да се надиграва със 7-кратния европейски шампион. И имаше своите силни минути.

През първото полувреме "орлите" бяха напълно равностойни, създаде и добри възможности за гол. Попадението на Кутроне, дошло от центриране и груба грешка в защитата на домакините, ги попари.

Въпреки това "зелените" тръгнаха на щурм след почивката и изтърваха изравняване. Първо Марселиньо пропусна сам срещу вратаря, а след това Светослав Дяков разтърси рамката със страхотен шут.

Тук дойде дузпата, дошла от лекомислена постъпка на Моци. До края срещата се доиграваше. Българският тим не вярваше дори в частичен успех.

Накрая Борини напълно обезсмисли реванша.

В крайна сметка по-голямата класа на "Милан" си каза думата. Личеше, че освен всичко друго италианският тим има предимство и от това, че играе в момента официални срещи, докато "Лудогорец" не е имал такъв от два месеца.

Очаквайте подробности.

Публикувана на 02/15/18 19:52 http://clubz.bg/64291-milan_ukroti_ludogorec

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване