02/15/18 12:45
(transmedia.bg)

Радев пита Борисов има ли бизнес с Пеевски

„Ако някой наистина смесва в едно изречение хора от моята администрация с името на г-н Пеевски, той дължи отговори на въпроси. Имал ли е срещи и продължава ли да има срещи с г-н Пеевски? Имал ли е и продължава ли да има общи бизнес интереси с г-н Пеевски? Разпределял ли е и продължава ли да разпределя обществени поръчки в интерес на г-н Пеевски?“

Това каза президентът Румен Радев при посещението си в БТА по повод изявлението на Бойко Борисов от сряда. В него премиерът посочи, че началникът на кабинета на Раден – Иво Христов, е бил изпълнителен директор на телевизията на Пеевски. Борисов нарече Иво Христов сив кардинал.

„Споменаването в едно изречение на хора от моята администрация с името на г-н Пеевски аз наричам груба манипулация“, подчерта президентът. Той припомни още, че ГЕРБ и ДПС гласуваха заедно така наречения закон за вторичното разграбване на КТБ, внесен от Делян Пеевски.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване