02/19/18 15:00
(transmedia.bg)

Две традиции в едно. „Винпром Свищов“ и Винария 2018

„Винпром Свищов“ за поредна година ще вземе участие в Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“ 2018 – лидер сред деловите форуми за бранша в България и Югоизточна Европа.

Тазгодишното издание ще се проведе от 21.02.2018 до 25.02.2018 г. в Града на виното – Пловдив.

В рамките на пет дни посетителите ще имат възможността да се запознаят и дегустират вина от най-висок клас от сериите Ауреос, Горчивка, LEGIO I и първата лимитирана серия на избата – IMPERIUM LIMITED SELECTION – израз на специален комплимент към ценителите на изискано вино.

Ауреос – вината от тази линия притежават характеристики, които елегантно отразяват стила на Стария и Новия свят.

Горчивка – вината от тази серия носят стила на времето с богата палитра от усещания, последвани от балансиран аромат и елегантни вкусови нотки.

LEGIO I – вината от серията LEGIO I комбинират италианския стил на винопроизводство и българското качество на гроздето.
__________________________________________________________

„Винпром Свищов“ е една от първите изби основоположници на вино културата в България, с богата история и традиции във винопроизводството.

Гроздето, което се използва е от собствени лозови масиви, а продуктовата гама включва отлични червени вина от сортовете Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мерло и бели вина от сортовете Шардоне, Мускат, Траминер и Совиньон Блан.

Добре селектираният асортимент, екипът от специалисти и прецизност в технологичната обработка за основните сегменти, допринасящи за отличните резултати на винарната, доказателство за което са множеството отличия и награди от редица местни и международни конкурси.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване