02/20/18 09:46
(transmedia.bg)

Внезапно заболяване на Светлин Михайлов отлага избора за председател на СГС

 

Изборът за председател на Софийския градски съд се отлага заради внезапното влизане в болница на един от кандидатите – Светлин Михайлов. Това стана известно в началото на заседанието на съдийската колегия, която трябваше да проведе избора. Другият кандидат Евгени Георгиев се появи в сградата на съдебния съвет.

В края на миналата седмица във Висшия съдебен съвет постъпи подписка с мотиви защо не трябва да бъде избиран Светлин Михайловс

„В 9:32 ч. е постъпила служебна бележка за постъпването по спешност снощи на Михайлов в болница „Лозенец“, докладва председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов. От документа се разбира, че е постъпил вчера в 22:46 ч. в болничното заведение.

Градският съд е без титуляр от началото на октомври миналата година, когато предишният председател Калоян Топалов подаде оставка и напусна система след двегодишен мандат. Изпълняващ длъжността председател е Десислава Попколева.

Михайлов и Георгиев се самономинираха за председател.

 

 

Снимка: Дневник

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване