02/26/18 10:09
(http://www.clubz.bg/)

Купувачката на ЧЕЗ-България се отказва от паркингите

Гинка Върбакова, едноличният собственик на "Инерком България", избрана за купувач на ЧЕЗ-България, се оттегля от един от големите паркинги в Пазарджик, предаде БНР.

Информацията все още не е публична, а в община Пазарджик тече процедура за определяне на наемател на цялата "синя зона" в Пазарджик. Засега не е ясно дали фамилията Върбакови ще е сред кандидатите.

Договорът между община Пазарджик и фирма "Грийн билдинг БГ" ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие от 1 април. Освен от паркинга на старите Хали Върбакова се отказва и от паркинга на ул. "Иван Вазов". Община Пазарджик вече взе решение двата паркинга, които ще останат без стопанин, да преминат към "синята зона". Паралелно с това е открита и процедура за избор на наемател на цялата „синя зона“ - утре ще бъдат отворени внесените оферти от кандидатите.

Преди броени дни в Търговския регистър е вписано началото на ликвидация на четири дружества на Славчо Върбаков, като според адвокат Иван Църцоров има и наложени запори на дяловете му:

Явно човекът иска да ликвидира четири от фирмите си - той има повече. Възможно по най-различни причини, най-елементарната е, че не иска да има повече тези четири фирми.

Върбаков не е лице в предстоящата сделка за активите на ЧЕЗ-България, тъй като е бил управител на фирма, фалирала през 2011 г. - "Атлас 3 груп".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване