02/26/18 11:51
(http://www.clubz.bg/)

Няма да има футбол през седмицата заради снега

Спортно-техническата комисия (СТК) на Българския футболен съюз официално обяви, че мачовете от 23-тия кръг на Първа лига, които трябваше да се играят от вторник до четвъртък, са отложени заради снега и студа в цяла България.

Ето точното съобщение на СТК:

"Със съгласието на Нова броудкастинг и Футбол Про Медия, предвид тежките атмосферни условия - силен снеговалеж, очаквани ниски температури и трудна проходимост по пътната мрежа в страната, срещите от XXIII- ти кръг на Първа професионална футболна лига, както и срещата от XVIII – ти кръг на Втора професионална лига - ФК „Черноморец“ Балчик – ПФК „Лудогорец 2“ се отлагат. Срещите ще бъдат насрочени допълнително."

За вторник бяха насрочени двубоите "Етър" (ВТ) - "Черно море" и "Дунав" (Русе) - ЦСКА-София, за сряда - "Витоша" (Бистрица) - "Славия", "Верея" - „Пирин" (Бл), "Левски" - "Берое", а за четвъртък -  "Лудогорец" - "Септември" (София) и дербито на Пловдив "Локомотив" - "Ботев".

Под голяма въпросителна е днешния мач от 17:30 часа "Ботев" - "Лудогорец", последен от 22-ия кръг. Домакините полагат големи усилия и чистят терена в "Коматево", но въпреки това теренът е неподходящ за футбол, тъй като е заледен.

Последната дума ще имат съдиите и делегата на БФС. Почти сигурно мач няма да има.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване