02/26/18 20:14
(http://budnavarna.bg/)

Уроци по рисуване „Cheers Art Class“ в сряда

Рисуване на платно и релакс, с чаша вино. Това е поредното събитие на „Cheers Art Class“, което ще се проведе тази сряда от 18:30 часа в „Angel’s – Благословия за здраве“.

Cheers Art Class 28.02.2018

Една своеобразна арт терапия за душата ни! Ще се откъснем от външният свят и ще се пренесем в магията на цветовете, на удоволствието от сътворяването на наша собствена картина, отпивайки от хубаво вино и наслаждавайки се на всеки миг, отделен за нас.

Събитията се провеждат в уютната обстанвка на Галерия „Графит”, с топлото посрещане от организаторката Надя Делчева и под умелите напътствия на организатора и най-добрият художник на Варна: г-н Диян Димитров!
Диян Димитров е от младата генерация, успешно реализирани художници, по настоящем съчетаващ най-добрите традиции в изобразителното изкуство и старомайсторски технологии с новаторските идеи на времето. Той е първият художник в гр.Варна, който въведе за вас, чисто технически, рисуване на платно с маслени бои и чаша вино през 2017 година.

Искате ли да се почувствате, като професионален художник, да си починете от ежедневието, да разпуснете на чаша-две хубаво вино?
Елате при нас!

Начало: 18.30ч. (времетраене: около 2 часа и половина)
Място: „Angel’s – Благословия за здраве“, ул. Любен Каравелов 26, гр. Варна
(Важно: Местата са ограничени! Потвърдете вашето място на тел.0889 63 55 94)

„Cheers Art Class” се организира при минимум 10 и максимум 23 желаещи да рисуват.
Заплащането се извършва на място. Необходимо е предварително записване (с лично съобщение) на страницата на „Cheers Art Class Varna” или на телефон: 0889 63 55 94.
Отбелязването в събитието с „ще присъствам” или „имам интерес” не гарантира място за конкретната дата.
Рисуваме с маслени бои – най-висок клас в техниките на изобразителното изкуство. Маслената живопис е техника на най-известните художници в света. Сега достъпна за вас! Г-н Диян Димитров ще ви покаже тънкостите на маслото на платно и по лек и приятен начин вие ще сътворите вашата картина, докосвайки се до знанията на великите!

Oсигурено от нас :
• Стативи;
• Платна за рисуване;
• Маслени бои;
• Четки;
• Палитри;
• Помощни материали;
• Вино „Bulgarian Heritage”

Цената се определя от виното: • Изброеното по-горе с 1 чаша вино – 25 лева на човек; • Всяка следваща чаша – 2.50 лв. • Предлагаме и пакет за двама (рисуватe на едно платно) – с 2 чаши вино – 30 лева пакетна цена, допълнителна чаша вино по 2,50 лева на чаша.

С вълнение ви представяме виното, на което ще се наслаждаваме:
BULGARIAN HERITAGE Original Collection 
					
					<a href=

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване