02/28/18 05:42
(http://budnavarna.bg/)

Учениците във Варна: Обичаме го този кмет!

Многобройни коментари заваляха във Фейсбук по повод новината за дървена ваканция, която кметът Иван Портних сподели в личния си профил. Изказванията са разнопосочни. Някои от коментаторите считат, че разпускането на учениците е необосновано. Мнозина обаче намират решението за напълно удачно.

Обявяването на ваканцията предизвика истинска лавина от похвали за кмета. Хвалебствията идват както от деца, така и от родители. Ето и някои от най-интересните коментари намерили място сред всичките стотици под поста.

„Един Сериозен Политик с ясна представа за Ситуацията в момента във Варна. Адмирации, г-н Кмете.“, пише Галин Стоев. Геновева Костова пък призовава: „Само пуснете една ваканция до края на седмицата и само за вас ще гласувам!“. „Тя Варна имала кмет“, пише Николай Сандев, а Иво Златанов споделя: „Ах, кмете, най-добрия си, батко“.

Сред коментарите са още: „Обичам тееее“, „Daii mu shefe !!!“, „Готин си“, „Евала на кмета“, „Golqm si Vanka“, „Браво Иване, железна логика, силен ход от твоя страна“, „Наш човек си Ванкаа !, „Golqm si ivane“, „Тоя кмет ще го търсите вие Варналии“, „Обичам го този кмет!“.

„Браво ,кмете! Добре,че някой мисли за доброто на децата,че има родители ,които не мислят за собствените си!“, „Благодаря Ви г-н Портних за адекватната реакция това е най-правилното решение!!!Добрината Ви ще Ви се върне двойно ,продължавайте с добрите си дела ,респект и почитание !!!Благодаря от сърце!!!“, „Браво г-н Портних! От както сте на поста кмет винаги вземате бързи и адекватни решения.Това се казва кмет, който мисли за децата на града!“, „Браво на кмета за пореден път реагира подобаващо така се прави някой да помисли и за дечицата ни страхотен кмет си имаме.“, „Поздравявам Ви, г-н Портних, че сте винаги адекватен при екстремни ситуации, като тази в момента! Благодаря! Бъдете здрав!“, „Всички Ивановци са сладури“.

Разбира се, не липсват и противници на идеята за ваканция, които изказват неодобрение от начина, по който се обработват улиците. Студенти недоволстват, че също чакат по спирки, но за тях ваканция няма.

източник: Морето.нет

Материалът Учениците във Варна: Обичаме го този кмет! е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване