03/01/18 15:43
(http://budnavarna.bg/)

Село Булаир във Варненско продължава да е недостъпно

снимка: Будна Варна

Село Булаир в община Долни чифлик продължава да бъде недостъпно. Ако до обяд пътят до населеното място не бъде проходен, ще бъде пратена тежка техника, каза за BudnaVarna.bg областният управител Стоян Пасев. Той добави, че на живущите в селото е доставено всичко необходимo. Снабдени са с хляб и вода.

Всички основни пътища в областта са отворени. По тежка остава обстановката в общините Суворово и Вълчи дол. Достъпът до едни населени места в тези общини е невъзможен по едни пътища, но пък е осигурен по други, което означава, че няма откъснати селища. Ситуацията в община Аксаково се подобрява, но бедственото положение остава до 24.00 часа.

През нощта десетина закъсали автомобила са изтеглени в Белослав, Ветрино и Аврен. Всичко е завършило благополучно и е оказана нужната помощ на нуждаещите се.

Болните на хемодиализа са извозени и обслужени. Наложила се е и помощ за транспортирането на родилка от Червенци, която е успешно превозена до Варна.

Няма населени места без ток и вода в областта.

Материалът Село Булаир във Варненско продължава да е недостъпно е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване