03/06/18 11:46
(http://budnavarna.bg/)

Задържаха няколко шофьори без книжки

снимка: Будна Варна

На 5 март, около 01:15 часа, в гр. Варна, на ул. „Първи май“, при извършване на полицейска проверка на лек автомобил с водач на 31 г., местен жител, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за срок от една година за нарушение на ЗДвП.

Това съобщиха за BudnaVarna.bg от пресцентъра на ОД на МВР – Варна.

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Същият ден, около 13:00 часа, на стария път Варна – Бургас, при извършване на полицейска проверка на лек автомобил с водач на 40 г., местен жител, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 5 март, около 15:50 часа, в с. Старо Оряхово, при извършване на полицейска проверка на лек автомобил с водач на 21 г., местен жител, известен на МВР, същият не спира на подаден сигнал за стоп и продължава движението си.

След като е задържан, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 3 март, около 00:30 часа, в гр. Варна, на бул. «Св. Св. Константин и Елена», при извършване на полицейска проверка на лек автомобил с водач на 25 г., местен жител, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за същото нарушение на ЗДвП.

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Материалът Задържаха няколко шофьори без книжки е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 03/06/18 11:46 http://budnavarna.bg/31175-zadarzhaha-nyakolko-shofori-bez-knizhki/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване