03/08/18 12:32
(http://budnavarna.bg/)

„Apocalyptica” ще свирят на „Варна мега рок“

“Apocalyptica” ще свири на „Варна мега рок“ през август. Това обявиха организаторите на събитието, което буквално ще разтърси зоната до Морска гара на 18-ти и 19-ти.

Групата е една от осемте, които ще забият на сцената по време на феста. Четири от тях са български, а останалите четири са чуждестранни. Най-голямата група, която ще свири пред варненската публика, е „Nightwish„. Имената на останалите две чужди групи все още са тайна.

В първата вечер ще свирят БТР и Глен Хюз. Те ще изпълняват парчета само на „Дийп пърпъл“. На сцената ще излязат още българските „Крос файър“ и „Кикимора“. Втората вечер ще се изявят „Бендида“ и „Конкурент“. Преговорите с останалите чуждестранни групи все още текат. Имената им ще бъдат обявени на следващ етап.

Организаторът на събитието Цонко Цонев подчерта, че концертът на „Nightwish“ във Варна ще бъде единственият в Източна Европа. По време на турнето си преди това ще стигнат най-много до Чехия, коментира рокаджията.

Концертите ще започват около 17.30 часа и ще продължават до около 23.00 часа.

Община Варна ще окаже пълно съдействие в организацията. На разположение ще бъде сцената, която ще бъде вдигната за празника на Варна. За провеждането на „Варна мега рок“ няма да бъдат търсени средства от местната управа.

Материалът „Apocalyptica” ще свирят на „Варна мега рок“ е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване