03/09/18 11:53
(http://www.clubz.bg/)

Неймар искал завръщане в Барса, ПСЖ му постави 400 милиона цена

Бразилският футболист Неймар се разкаял за напускането на "Барселона" и пожелал да се върне, пише каталунският в. "Мундо депортиво". Нападателят си тръгна от Барса миналото лято, а "Пари Сен Жермен" плати неустойката в договора му в размер на 222 милиона евро.

Представители на Неймар уведомили шефове на "Камп Ноу" за желанието му, а самият футболист също опипвал почвата в разговори с бивши съотборници. За момента обаче управата на "блаугранас" отхвърля възможността да си върне Неи.

Най-напред заради обидата от начина, по който играчът напусна, че и искаше да съди бившия си клуб за неплатени пари. Не са за пренебрегване, разбира се, и парите, които ПСЖ ще иска.

Не закъсняха спекулациите по тази тема. Според друг испански вестник - "Ас", Неймар се продава, но босът на парижани Насер Ал-Хелайфи му е поставил цена от 400 милиона евро.

Един клуб със сигурност иска да привлече звездата и това е "Реал" (Мадрид). Според мадридски медии като "Марка", "Ас" и т.н. президентът на "лос меренгес" Флорентино Перес от месеци опитва да си осигури подписа на един от най-добрите в съвременния футбол.

Това е станало, след като Перес разбрал, че Неймар наистина не се чувства щастлив в Париж. Бразилецът е осъзнал, че френското първенство не е на нивото на испанското, а и няколко пъти се скара с Едисон Кавани и други асове на новия си отбор.

"Реал" пък това лято се готви за звездни покупки, след като в последните години предпочиташе да не прави големи трансфери. Усилено се говори, че дните са преброени на футболисти като Карим Бензема и Гарет Бейл. Ситуацията около Кристиано Роналдо също е деликатна, №7 така и не е получил обещания още миналата година контракт с подобрени условия.

Най-малкото в Мадрид няма да се поколебаят да покажат мускули на "Барселона", като отмъкнат Неймар. В момента бразилецът се възстановява от операция на стъпалото и се прави всичко възможно да е готов за световното в Русия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване