03/12/18 12:59
(http://budnavarna.bg/)

За една нощ затварят бул. „Владислав Варненчик“

снимка: Будна Варна

Във връзка с изграждането на бул. „Васил Левски“ в участъка от ул. „Подвис“ до ул. „Девня“, ще бъде въведена временна организация на движението, която предвижда да бъдат затворени двете платна за движение на бул. „Владислав Варненчик“ – в посока център, при кръстовището с ул. „Акад. Андрей Сахаров“ (при автогарата), и в посока изход от града от кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Струга“.

Това съобщиха от пресцентъра на община Варна за BudnaVarna.bg.

Движението към централната част на града следва да се пренасочи по ул. „Акад. Андрей Сахаров“ към бул. „Сливница“, а търсещите изхода на града следва се отклонят по ул. „Патриарх Евтимий“ отново в посока бул. „Сливница“.

Очакваната продължителност на строително-монтажните работи при така въведения временен режим на движение да е в интервала от 22:00 часа на 14.03.2018 до 06:00 часа на 15.03.2018г., съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

Материалът За една нощ затварят бул. „Владислав Варненчик“ е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване