03/13/18 15:48
(http://budnavarna.bg/)

След летния сезон започват нови ремонти на ключови булеварди

снимка: Будна Варна

Община Варна има готовност да започне ремонта на бул. „Народни будители“ в „Аспарухово“, а също и на „Осми Приморски полк“ в посока „Виница“, както и рехабилитацията на старата част на бул. „Васил Левски“. Те обаче ще стартират след лятото, за да се избегне неудобството със засиления трафик през топлите месеци.

Това съобщи кметът на морската столица Иван Портних.

Готовност за започване на ремонтни дейности има и за ул. „Георги Бенковски“, както и на бул. „Съборни“. Работата по тях също най-вероятно ще бъде отложена за есента.

До средата на април трябва да приключи ремонтът на бул. „Приморски“.

До началото на активния туристически сезон във Варна трябва да бъдат завършени пътните възли по новостроящия се бул. „Васил Левски“ с другите три основни булеварда в града – „Владислав Варненчик“, „Сливница“ и „Цар Освободител“. Това обеща днес кметът на морската столица Иван Портних, предаде репортер на Moreto.net.

Кметът на града допълни, че в петък на посещение във Варна се очаква да пристигне министърът на регионалното развитие и благоустройството министър Николай Нанков. Той най-вероятно ще съобщи новини, свързани с ремонта и на Аспаруховия мост.

Материалът След летния сезон започват нови ремонти на ключови булеварди е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване