03/14/18 11:09
(http://budnavarna.bg/)

Община Варна продава на търг материали от отчуждени сгради

снимка: Будна Варна

Повторен търг с явно наддаване за продажба на материали от отчуждени сгради в три района на Варна обяви градската управа. Обектите са разделени в четири участъка, като за всеки е обявена отделна цена, научи BudnaVarna.bg.

Първият участък обхваща района от ул. „Хризантема“ до бул. „Цар Освободител“. Кандидатите ще трябва да подават оферти от 27 836, 10 лева. Втората група с отчуждени сгради се намира в района от бул. „Цар Освободител“ до бул. „Сливница“, а стартовата цена е близо 30 000 лева. Третият участък е от бул. „Сливница“ до бул. „Владислав Варненчик“. За материалите от къщите в него купувачите ще трябва да наддават от 14 238 лева. Последният участък е с обхват от бул. „Владислав Варненчик“ до ул. „Девня“, а стартовата цена е 32 317 лева.

Стъпката за наддаване за всички райони е в порядъка на 10 процента. Оглед на обектите ще се извършва до датата на провеждане на търга на 28 март.

До 16.30 часа на 27 март, участниците следва да подадат тръжните документи в запечатан непрозрачен плик в Община Варна.

Материалът Община Варна продава на търг материали от отчуждени сгради е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване