03/14/18 21:35
(http://budnavarna.bg/)

Продължават да търсят ветеринар за общинския кучкарник

снимка: Будна Варна

Общинският приют за безстопанствени кучета във Варна продължава да се нуждае от ветеринар, става ясно от обява за свободното работно място. Кандидатите да заемат позицията могат да подават документи в срок до 23 март тази година, научи BudnaVarna.bg.

Изискването е кандидатите да имат завършена степен бакалавър в областта на ветеринарната медицина и две години професионален опит. Подборът за заемане на длъжността ще се проведе чрез интервю.

Ветеринарят в приюта не само се грижи за животните, а и отговаря за контрола по доставката на медикаменти и на тяхното компетентно разходване. Той трябва да извършва дейностите по кастрация, ваксинация и обезпаразитяване на кучетата. Извършва преглед при постъпване и изписване на животните, съхранява и води отчетността на упойките и медикаментите.

Размерът на основната заплата за заемане на длъжността е до 750 лева. Предвидени са допълнителни възнаграждения и социални придобивки: по 1% прослужено време за всяка година придобит трудов стаж.

Материалът Продължават да търсят ветеринар за общинския кучкарник е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване