03/16/18 10:42
(http://budnavarna.bg/)

Ремонт на Аспарухов мост тази пролет ще има, започва през април

снимка: Будна Варна

Ремонтът на Аспаруховия мост ще започне към средата на април, веднага след приключване на работата по бул.”Приморски” и отварянето му. Това обяви във Варна министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Ще се ремонтира съоръжение 6 на моста, като затварянето определени участъци ще става поетапно. Ремонтът трябва да приключи до началото на активния летен сезон, опосочи министърът.

Следващата седмица започва кърпене на дупките по моста. По време на кърпежа няма да се спира движението, а дейностите ще се извършват вечер.

Министър Нанков направи инспекция на ремонта на бул. „Приморски“ в района на Летния театър, след което пое към кв.”Аспарухово”. Там той ще провери напредъка на финансираните по Оперативна програма „Региони в растеж“ ремонти на ул. „Мара Тасева“ и бул. „Първи май“.

Нанков ще направи оглед на изграждането на втория етап от водопровода за кв. „Аспарухово“. В края на обиколката във Варна министърът ще инспектира и строежа на бул. „Левски“.

източник: Дарик

Материалът Ремонт на Аспарухов мост тази пролет ще има, започва през април е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване