03/18/18 21:53
(http://budnavarna.bg/)

От днес започва кърпене на дупки по Аспарухов мост

снимка: Будна Варна

„От понеделник започва запълването на дупките по Аспаруховия мост, което трябва да завърши до 10 дни“. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков преди дни при посещението си във Варна.

Припомняме, от средата на април трябва да започне поредният етап от основния ремонт на Аспаруховия мост във Варна. Първоначално ще се работи по шесто мостово съоръжение Движението по съоръжението ще бъде спирано поетапно, но ще бъде създадена организация на движение, която да облекчи трафика, коментира още за BudnaVarna.bg министър Нанков.

По думите му, основните дейности ще се извършват предимно във вечерните часове, за да не се създават допълнителни задръствания в града. Именно поради тази причина в момента се изчаква приключването на реконструкцията по бул. „Приморски“, за да се избегнат тапите.

„Ще направим организация, няма да затваряме моста изцяло, което е основно притеснение на всички живущи на юг и пътуващи“, обясни министър Нанков. Той призна, че при толкова мащабни ремонти трудно се търси баланс, но добрите пътища изискват търпение. Регионалният министър призова варненци да стиснат зъби и да бъдат търпеливи, но обеща ремонтните дейности да приключат до 15 юни, когато е и началото на активния туристически сезон.

Материалът От днес започва кърпене на дупки по Аспарухов мост е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване