03/18/18 08:31
(http://budnavarna.bg/)

С много усмивки и приятни моменти премина заключителното събитие на проекта „Варна в кадри и рими“

Този петък в арт салона на радио Варна, се проведе заключителното събитие на проекта „Варна в кадри и рими“, в който хора с умствени затруднения в обществото, показаха какво са научили и бяха наградени за труда си.

„Варна в кадри и рими“ се бори 3 месеца да интегрира на хора с умствени затруднения в обществото, като ги обучава в сферите на фотографията с ментор Красимир Делчев и поезията с ментор Мариела Русева. В проекта са участвали 22 човека със затруднения и над 20 творци от Варна и страната.

60 фотографии на участниците бяха представени във фотоизложба в арт салона на радио Варна, където всеки можеше да си закупи на символична цена в помощ на тези млади хора.

Проектът „Варна в кадри и рими“ вече е реалност от край до край! Една мечта се сбъдна и освободи място за нова! Продължаваме напред! Това допълни Мариела Русева пред репортер на BudnaVarna.bg.

 

фотограф: Иво Василев

 

 

 

Материалът С много усмивки и приятни моменти премина заключителното събитие на проекта „Варна в кадри и рими“ е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване