03/19/18 15:04
(http://budnavarna.bg/)

Комедийният сериал „Фалшив герой“ ще се снима във Варна

Комедиен сериал от 12 епизода предстои да бъде сниман във Варна. Съветниците от ПК „Финанси и бюджет“ дадоха съгласието си Община Варна да стане партньор на телевизионната продукция, която ще се излъчва по една от националните ни телевизии.

Работното заглавие на филма е „Фалшив герой“. Главният герой на комедията ще бъде мъж на около 30 години, около когото има много жени. Това разкри пред съветниците Димитър Гочев, един от авторите на проекта, който е известен със сериалите „Под прикритие“, „Стъклен дом“ и „Революция Z“.

Членовете на финансовата комисия взеха решение да бъдат отпуснати 288 000 лева с ДДС от общинския бюджет за реализиране на продукцията. Варна ще получи и клип, който ще присъства в рекламната кампания за сериала.

Предвижда се заснемането на епизодите да се осъществи между април и юли тази година, а сериалът да бъде излъчен през зимата на 2018 г. или пролетта на 2019 г.

Материалът Комедийният сериал „Фалшив герой“ ще се снима във Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване