03/21/18 06:19
(http://www.klassa.bg/)

BMW показа бъдещото луксозно купе с четири врати

 

Серийният модел M8 Gran Coupe ще бъде представен през 2019 година

Най-впечатляващата премиера на щанда на BMW на изложението безспорно е прототипът M8 Gran Coupe, който показва как ще изглежда бъдещото спортно купе с 4 врати, което ще бъде олицетворение на нов аспект на лукса за марката. Прототипът показва какво означава буквата „M“ при BMW - много повече във всяко отношение. Изразителният екстериор на Concept M8 Gran Coupe комбинира ключовите добродетели на марката BMW M с елегантност и лукс до нова и въодушевяваща форма в един наистина възхитителен аспект. С концептуалния модел BMW прави поглед към моделите от Серия 8 Gran Coupe, както и M8 Gran Coupe, които ще бъдат представени през 2019 година и ще допълнят семейството на BMW Серия 8.

 

 

Според главния дизайнер на баварците Адриан ван Хойдонк, новата Серия 8 ще бъде новият връх в палитрата на марката и ще съчетава най-високото ниво на спортен дух и елегантност, а BMW Concept M8 Gran Coupe дава поглед към най-екзотичния и въодушевяващ вариант на новия модел от Серия 8. Показаното BMW Concept M8 Gran Coupe е нещо повече от луксозен спортен автомобил с четири врати. То символизира новото индивидуално разбиране за лукс. Дизайнът му е проектиран така, че автомобилът да развълнува почитателите на спортни купета с външния си вид и да събужда ярки емоции.

 

 

С този автомобил баварците целят да достигнат до хората, които търсят нещо особено и искат да се отдалечат от масите. С този автомобил BMW M категорично извежда лукса от зоната на комфорта. Новото BMW Concept M8 Gran Coupe представя новия език на формите на марката, фокусиран върху ярката игра с повърхностите, който още по-силно от досега подчертава динамиката чрез каросерията на автомобила. Малкото прецизни линии подчертават графичното оформление на повърхностите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване