03/21/18 14:18
(http://offnews.bg)

Лидерът на агитката на ЦСКА повалил за 30 секунди предизвикал го син ултрас

Около 30 секунди е продължила схватката между лидера на агитката на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца и предизвикалия го на ръкопашен бой ултрас на Левски Любо Делев. Представителят на ЦСКА е победил, категорично, което е признато и от победения.

По време на дербито ЦСКА - Левски в неделя, фенове на "сините" издигнаха транспаранти, чрез които членът на "София-Запад" Любо Делев предизвика на бой лидера на Сектор "Г" - Иван Велчев.

"Кюстендилче, бой с голи ръце, с ръкавици, с колани...Кога?Чакам те 6-и месец! Любо Делев", пишеше на тях.
Велчев не само прие предизвикателството, но и победи. Това става ясно от разговор на стената на Делев във "Фейсбук".

За загубата на "синия звяр" информира Росен Петров. Левскарите първоначално не му вярват, докато не се включва самият Делев. "Паднах с достойнство! Хубав бой! Пак ще се видим някой ден!", пише боксьорът.
"Който не се е бил, той не е губил", отвръща джентълменски Петров.

Боят е бил днес в 11:00 часа, а Иван е свалил Любо на земята за... 30 секунди. Росен Петров е спрял Кюстендилеца, защото "просто се е наложило", по неговите думи.

Междувременно ръководството на Левски пусна контрадекларация срещу ЦСКА ден след наказанието на нападателя на "червените" Фернандо Каранга.

В нея "сините" шефове се оплакват от малкия й размер, изразяват възмущение от фразата "Има защо да се страхувате" и негодуват от начина по който бразилецът изразява радостта. Подробно е обърнато внимание и на случката след мача.
"Как ли биха наказали в една нормална европейска държава един футболист с надуваем пенис в ръка или жестове, недвусмислено провокиращи насилие, които се излъчват по национална телевизия?

Но ние няма да му простим факта, че същият любимец беше завладян от видим екстаз, поругавайки символите на нашия клуб. Защото обидата, която нанася върху милиони и индиректно върху името на Апостола, е очевидно търсена и желана", пише в декларацията на тима от "Герена".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване