03/22/18 10:21
(http://budnavarna.bg/)

Непълнолетни откраднаха мотор

снимка: Будна Варна

Сигнал за кражба на мотоциклет, заключен с метална проволка в маза, намираща се в жилищен блок в ж.к. «Победа» е постъпил вчера в ОД на МВР – Варна, съобщиха от пресцентъра за BudnaVarna.bg.

След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършители на деянието са две непълнолетни момчета от Варна, неизвестни на МВР.

Мотоциклетът, обект на кражбата, е намерен и иззет. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Момчетата са задържани за срок до 24 часа.

Във „Владиславово“, при извършване на полицейска проверка на мъж на 36 г., местен жител, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си саморъчно свита цигара, съдържаща суха тревиста маса.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,08 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжъте задържан за срок до 24 часа.

Материалът Непълнолетни откраднаха мотор е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 03/22/18 10:21 http://budnavarna.bg/31932-nepalnoletni-otkradnaha-motor/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване