03/22/18 05:10
(http://www.klassa.bg/)

Орлин Павлов тренира с фенове за 21-километров полумаратон

 

С Лорина Камбурова подтикват столичани към по-здравословен начин на живот

Орлин Павлов и Лорина Камбурова ще обединят сили с фенове за 21-километров полумаратон. Своята издържливост и спортна натура звездите от сериала на bTV “Скъпи наследници“ ще тестват на 13 май, а за да се представят във върхова форма те стартират тренировките още тази неделя. „Според мен всеки трябва да опита, независимо дали е професионален лекоатлет или просто иска да потича, използвайки един прекрасен ден в София", съветва Павлов, за когото това не е първо участие в маратон. Преди време изпълнителят на „С едно крило“ се включи и в денонощния Sofia 24 Run, чиято кауза се въртеше около родните параолимпийци.

Тренировките за настоящия полумаратон ще стартират на 25 март,

 

ще се провеждат всяка седмица

 

до заветната дата през май и ще бъдат отворени за всички желаещи да потичат за здраве. Първа пред спортните ентусиасти в столицата ще застане професионалната инструкторка Магдалена Христова.

 

 

Тренировката й ще включва загрявка, бегови упражнения и разтягане, като е подходяща, както за опитни спортисти, така и за напълно начинаещи. В нея ще бъдат предвидени и специални занимания за деца от 10 до 11 ч. "За „прохождащите“ в бягането са нужни 6 седмици за подготовка на тялото, преди

 

да се впуснат в подобно предизвикателство

 

категоричен е Еленко Еленков от клуб "Бегач" – един от организаторите на събитието. Терен на заниманията ще даде паркингът на магазин Kaufland на бул. "Тотлебен".

Дали екранната любов на Павлов и Камбурова в „Скъпи наследници“ ще получи своето продължение, феновете на поредицата ще разберат в предстоящите епизоди. „С Лорина имаме много хубава история в сериала, която обаче претърпява много обрати. Двамата имаме страхотно партньорство и страхотна актьорска химия. Лори е много чувствителна – винаги се стреми да помага и да влезе в положението на някого“, каза наскоро Павлов по повод участието им в продукцията.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване