03/23/18 12:42
(http://regiona.bg/)

Мартин Кръстев от Пирин (Разлог): Все пак е полуфинал и няма случайни отбори

Волейболистите от Пирин (Разлог) ще играят на полуфинал в Суперлигата след дълго прекъсване (от 2012 г). Тимът от Югозапада не се е класирал за този етап от надпреварата от 2012 г., когато стигна до финал, в който се изправи срещу Марек Юнион-Ивкони и изпусна титлата.

В тазгодишното издание състезателите на Северин Димитров се изправят срещу действащия шампион Нефтохимик 2010. Играе до 3 победи от 5 мача, съобщава бгволейбол.ком.

„Излизаме срещу отбора на Нефтохимик и знаем, че няма да бъде лесно. Очаквам да показваме играта от последните ни мачове и да дадем максимума от себе си. В тази фаза на първенството няма как да има удобно и неудобно, все пак е полуфинал и няма случайно попаднал отбор. Ще се постараем да играем с минимум грешки, което смятам, че правим напоследък. Искаме да играем хубав волейбол, за да радваме публиката“, споделя центърът на Пирин -Мартин Кръстев

 

Материалът Мартин Кръстев от Пирин (Разлог): Все пак е полуфинал и няма случайни отбори е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване