03/23/18 14:07
(http://regiona.bg/)

Фрапиращо! Мъж загина при зверска катастрофа край Карлово

Mъж от Пирдоп на 41 години загина при тежка катастрофа в Карлово. В колата са пътували и други двама мъже, единият, от които е настанен в пловдивска болница без опасност за живота.

Инцидентът е станал около 3 часа тази нощ на едно от кръговите кръстовища в града, между околовръстния път и ул. „Ген. Карцов“. Лекият автомобил, който се е движил в посока Сопот – Карлово е бил управляван от 30-годишна шофьорка.

Първо моторното превозно средство се е блъснало в изкуствения остров и мантинелата, след което се преобърнало по таван и се е забило във военното поделение. От полицията съобщиха, че шофьорката на автомобила е имала малък опит, няма данни за употреба на алкохол и наркотици, съобщи БНТ.

Най-вероятните причини за инцидента са несъобразена скорост и хлъзгава настилка. На местопроизшествието бе извършен оглед.

Образувано е досъдебно производство. Само преди няколко месеца друг шофьор също се блъсна в оградата на 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Материалът Фрапиращо! Мъж загина при зверска катастрофа край Карлово е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване