03/25/18 06:22
(http://regiona.bg/)

Звездите за днес: Риби – мислите за материалната страна на нещата, Лъв – всичко ще ви струва на шега

Хороскоп за 25 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес ще си дадете сметка колко силни са чувствата ви към близки и любими хора. Ще ви се иска да загладите противоречията помежду си. Нека това не остава само едно добро намерение, проявете повече инициатива.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

С доста мистичен плам сте заредени от сутринта, но практичния дух изглежда ще отстъпи. Хубав ден за пазар. Купете си нещо за душа – книга или музика, ще се почувствате страхотно.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Трудно ще останете сами, а и няма да ви се иска. Ден за творчески изяви. Е, не го удряйте на клоунски изпълнения, има и други начини да покажете способностите си. Може да попеете малко пред приятели, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Малко трудно ще можете да мръднете от предначертания план, колкото и да ви се иска. В крайна сметка този план сте си го поставили, за да го изпълните, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разпускане.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Всичко днес ще ви струва на шега и нищо чудно наистина да е така. Настроението ви ще е заразно. Ще успеете да предадете вируса на оптимизма и вярата си на всички околни. Де да можеше всички така да посрещнем Първа пролет.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ще сте абсолютно убедени в неилюзорността на материалните неща, но ще се намери кой да ви провокира. Дали абсурдността не е, че мисълта е по-истинска от тленното тяло?

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

В страхотно настроение ще сте днес, възлагайки големи надежди на новия пролетен сезон. Най-важното обаче е да не угасите вътрешния плам, който гори във вас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Пролет е, отпуснете душата си, оставете я да попее. Опитайте да забравите безбройните си задължения и оставете цъфтящата природа да си каже своето. А то никак не е малко.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ден в който ще сте в състояние да откриете хармонията около себе си, но най-вече в душата си. Изглежда пролетта ви дава крила. Полетете и гледайте да задържите по-дълго този полет. Поне до следващата пролет.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Трябва да намерите начин да балансирате задълженията си и времето за релаксиране, да успеете да разграничите личното от служебното. И ако още не сте го направили, дано поне пролетта ви накара да се замислите.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Практичност и чувства на пръв поглед нямат нищо общо, но чувството за практичност е нещо, което ще ви даде ясна представа по отношение на любовта. Е, не обяснявайте прекалено дълго, а направете нещо по същество, любовта се състои в дела, а не в думи.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Имате да мислите за материалната страна на нещата днес. На кого колко давате и с радост ли давате. А дали получавате със същото чувство или смятате, че вие така или иначе заслужавате повече. Ей, такива едно въпроси, на които все страхувате да отговорите. Днес също може би.

 

Материалът Звездите за днес: Риби – мислите за материалната страна на нещата, Лъв – всичко ще ви струва на шега е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване