03/26/18 14:40
(http://regiona.bg/)

/ Видео/ Съдът реши: Обвиненият за изнасилване Янко Тренчев остава в ареста

Районният съд в Благоевград  след  заседание постанови постоянен арест за Янко Тренчев от квартал Грамада, обвинен в изнасилването на 15-годишно момиче.

От определението на съдията  стана ясно, че решението е продиктувано от факта, че  той може да се укрие или да извърши друго подобно престъпление.

Известната общинска съветничка Цвета Рангелова ще защитава обвиняемия Тренчев.

На 5 април ще има обжалване на решението на съда пред по-висока инстанция Окръжен съд Благоевград.

Според твърденията на съпругата на Янко Тренчев-Анна всичко това е постановка за изнудване за пари.В същия  ден гаджето на момичето и негов приятел са били пред блока  и са я чакали да се прибере от работа.Разказали и какво се е случило.Ана се прибрала в къщи,събудила съпруга си и му разказала всичко.

И така в качеството на обвиняем е привлечен Янко Тренчев. За времето от 14 ч. до 16 ч. на 23.03.2018 г., в таванско помещение, на ул. „Шар планина“ в Благоевград, се съвкупил с непълнолетно лице от женски пол. Той принудил момичето към това със сила, като му нанесъл удари по главата и тялото, притискал го и го скубел за косата.

Петнадесетгодишната ученичка Валерия Д. била приятелка на дъщерята на извършителя на престъпното деяние и на неговата съпруга. Тя отишла в дома им, за да си вземе два суитчъра, които била дала назаем.

Възползвайки се от това, че са сами, Тренчев й заявил, че днес ще правят това, „което е трябвало отдавна да направят, т.е секс“. Пострадалата отказала на предложението му, но това не го спряло. Въпреки оказаната съпротива, мъжът я изнасилил.

 

 

Материалът / Видео/ Съдът реши: Обвиненият за изнасилване Янко Тренчев остава в ареста е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване