03/26/18 14:03
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Съпругата на обвинения за изнасилване Янко Тренчев-Анна категорична: Това е постановка

Делото за определяне на мярката  на  обвиняемия в изнасилване Янко Тренчев от квартал „Грамада“ започна при закрити врати.Минути преди това съпругата на таксиметровия шофьор-Анна обясни,че всичко това е постановка за изнудване за пари.

„Това е постановка.Съпругът ми не е извършил това нещо. С това момиче и майка му бяхме семейни приятели от доста време. Според мен това е пълна постановка, тъй като дъщеря й Валерия идваше често в нас, спеше при дъщеря ми и ако е била от нещо притеснявана, нямаше да продължава да идва. В петък ме спря на улицата приятелят на Валерия, който ми каза: Кажи на мъжа си да слезе веднага, изнасилил е приятелката ми.

Аз предадох на мъжа ми, той беше силно изненадан и сам реши да отиде в полицията,за да разбере в какво го обвиняват.

Майката и момичето целят нещо с това. Преди време правиха опит да ме разделят с мъжа ми, но все още сме заедно.“

Районна прокуратура – Благоевград внесе днес в съда искане за мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия Тренчев.

Материалът /Видео/ Съпругата на обвинения за изнасилване Янко Тренчев-Анна категорична: Това е постановка е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване