03/26/18 12:36
(http://offnews.bg)

Джаро ще води новия 'Стани богат' по БНТ, пада 'Шоуто на Канала'

Завръщането на култовата игра "Стани богат", но този път по БНТ, ще е на 1 април, обявиха от националната телевизия.

Медията пази в тайна името на новия водещ, но OFFNews научи, че това ще е актьорът Михаил Билалов, който изигра Джаро в хитовия сериал на БНТ "Под прикритие". Телевизията се е спряла на него след серия прослушвания. 

Голямата награда отново ще е 100 000 лева - сума, която нито един участник в историята на предаването не успя да спечели. Единственият отговорил на въпрос за 100 000 лева - Асен Ангелов - бе дисквалифициран, защото по това време дъщеря му - тв водещата Искра Ангелова, работеше за Нова телевизия.

Над 3000 души вече са заявили желание да участват в играта сега. 

Шоуто ще се излъчва всеки делничен ден от 19 часа и ще е с продължителност 50 минути - до началото на Лека но, деца".

„Стани богат“ ще се завърне с класическата схема на играта – 15 въпроса и добре познатите три жокера („50/50“, „Помощ от публиката“ и „Обади се на приятел“). Голямата награда, за която участниците ще се състезават, е 100 000 лева, а сигурните суми остават 500 лв. (на 5-и въпрос) и 2 500 лв. (на 10-и въпрос).

От БНТ държат до деня на премиерното издание името на новия водещ да остане в тайна. Вече стана ясно, че Ники Кънчев няма да води играта, тъй като е лице на Нова телевизия. 

От април предстоят по-сериозни промени в програмата на телевизията, които ще бъдат анонсиране всеки момент. Една от тях е, че пада дългогодишното "Шоу на Канала".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване