03/26/18 08:47
(http://regiona.bg/)

Млатиха се в нощно заведение в Сандански, 39-годишен транспортиран в Пирогов с рана на крака

39-годишният мъж е с фрактура на крака след побой между петима души в заведение в Сандански.Мъжът е  транспортиран за лечение в „Пирогов“.

Около 00:19 часа на вчера в РУ-Сандански е получен сигнал за физическа саморазправа между няколко лица в питейно заведение в Сандански. От незабавно пристигналите на място полицейски служители е установено, че саморазправата е между: двама мъже на 24 и 48 години и 17-годишен младеж и тримата от гр.Сандански от една страна и 44 годишен мъж от Сандански и 39-годишен мъж от гр.София от друга страна.

В резултат на инцидента 39-годишният мъж е получил фрактура на крака и е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в София, а останалите участници са пострадали с леки наранявания. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

Материалът Млатиха се в нощно заведение в Сандански, 39-годишен транспортиран в Пирогов с рана на крака е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване