03/26/18 10:10
(http://regiona.bg/)

Танцьорите  на „АСТРА“ обраха наградите на националната надпревара „Ритъмът в сърцето ми“

Невероятен успех постигнаха  танцьорите на ТФ „АСТРА“ от участието им в XII-я Национален танцов фестивал „Ритъмът в сърцето ми“ за купа „Средец“- гр. София 2018 година.

82 колектива с 1565 участника в продължение на два дни  се състезаваха в спортната зала „Триадица“ в различни танцови направления.

Талантливите танцьори на „АСТРА“ с ръководител  Галя Златкова се състезаваха в Направление 2 „Характерни танци и танци на народите“ в три възрастови категории и за пореден път се качиха на стълбицата на победителите, като спечелиха първо място , купа и грамота за възрастова категория над 15 години, 2-ро място, купа и грамота за възрастова категория от 10 – 14 години.

Най-малката танцьорка Дия Достумска, която се състезаваше със соло танц, във възрастова категория до 9 г., успя да пребори конкуренцията като спечели грамота и престижния сребърен медал и остави бронз за нейна съперничка на същата възраст.

Доволна и щастлива от представянето на своите танцьори, худ. ръководител  Галя Златкова поздрави своите красиви момичета за перфектното изпълнение на танците и всички заедно си пожелаха повече участия и награди в национални и международни конкурси и фестивали.

Материалът Танцьорите  на „АСТРА“ обраха наградите на националната надпревара „Ритъмът в сърцето ми“ е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване