03/26/18 04:29
(http://regiona.bg/)

Хороскопът за днес: Деви опитайте се да се владеете, Стрелци радвайте се на природата

Хороскоп за 26 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Трудно ще успеете да се настроите на работна вълна, имате нужда от още малко почивка. Не се афектирайте от слуховете, които ще научите, ако можете подминете ги, не се забърквайте в интриги.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Бъдете по-предпазливи по паричните въпроси. Ще изхвърлите повредените неща, а бихте могли лесно да ги поправите. Мислете преди да действате. Добре е ако можете да отделите време и за разходки навън, ще се почувствате по-свежи и изпълнени със сили.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Можете да направите този ден много вълнуващ, ако не се излежавате до късно. Ако се пораздвижите навън може да срещнете стари приятели, но дори и да си останете у дома, бъдете готови да посрещате гости.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Най-вероятно е да си останете вкъщи, където има много неща за вършене и след това ще си прекарате приятно с любимите си занимания. Само се опитайте днес да не прекалявате с кулинарните удоволствия. Ако все пак трябва да отидете и на работа, ще се справите и там перфектно.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Ще изпитвате силна нужда от движение и останалите трудно ще се включат във вашето темпо. Денят е идеален за срещи с приятели, пътешествия, но също и за учене. Ако имате да се подготвяте за изпит днес бихте могли да го сторите много по-лесно и приятно от друг път.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ще успявате добре да се владеете, но не задържайте напрежението в себе си, разпуснете сред природата. Днес не е подходящ ден за работа или поправка на машини и апарати, само ще се ядосвате, че нищо не се получава. Оставете тези работи за след два-три дни.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще сте просто олицетворение на добрия тон, дори самите вие няма да се познаете. Хубаво е отвреме-навреме да сте по-толерантни и компромисни, това е важно за добрите отношения.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Ще изпитвате леко неудовлетворение от живота си. Не забравяйте, че днешния ден силно изкривява верните представи за света и хората около вас. Прегледайте задачите, които ви чакат през седмицата, днес може да се подпомогнете малко.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви един безгрижен ден, в който ще съумеете да забравите всичко, което ви тежи на душата. Радвайте се на цъфтящата природа, усмихвайте се повече и всички положителни емоции, които успеете да натрупате ще ви сгряват през цялата следваща седмица.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Ще ви се иска да прекарате времето мързеливо в домашна обстановка, където да ви поглезят и да нямате никакви ангажименти. Може дори да изпаднете в сълзлива сантименталност. Не се отпускайте, все пак е понеделник, трябва и да се работи!

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес ще се чувствате готови за подвизи, внимавайте обаче, защото може да сте надценили възможностите си. Не споделяйте с всеки срещнат намеренията си. Най-добре е този ден да излезете навън или да измислите някакъв друг начин за подобряване на физическото си състояние.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще изпитвате леко неудовлетворение от живота си. Не забравяйте, че днешния ден силно изкривява верните представи за света и хората около вас. Прегледайте задачите, които ви чакат през седмицата, не отлагайте тяхното решаване.

Материалът Хороскопът за днес: Деви опитайте се да се владеете, Стрелци радвайте се на природата е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване