03/27/18 10:35
(http://regiona.bg/)

Изненадващ обрат в случая с таксиджията – „изнасилвач“ Янко Тренчев

 

Случаят с уличения в изнасилване Янко Тренчев от квартал „Грамада“ придоби широк обществен интерес. Десетки се питат дали таксиметровия шофьор е извършил гнусното деяние с 15- годишната приятелка на дъщеря му Валерия.

Според запознати, Янко Тренчев признал в съда, че имало секс, но той бил доброволен. В съда го защитава известната адвокатка Цвета Рангелова.

„В момента се уточняват юридическите моменти по делото“, лаконичен бе съдебният медик Яни Златин и не издаде никакви подробности по ключовото дело. Не стана ясно и дали има медицински документ, който да доказва осъществяването на насилствен полов акт. Според информирани обаче момичето било цялото със синини по ръцете и краката.

В същото време съпругата на Янко Тренчев – Анна е категорична, че всичко това е постановка за пари. Жената разказва, че прибирайки се от работа към 18:00 часа в петък на 23 март пред къщата, в която живеят на улица „Шар планина“ вижда двама младежи да чакат. Единият младеж е гадже на въпросната Валерия.

Те казват на Анна, че мъжът и Янко е изнасилил Валерия и ще отидат в полицията. Анна се качва в тях и заварва мъжа си Янко да спи, събужда го и му казва, че гаджето на Валерия е отвън и ще отиде в полицията да каже, че я изнасилил. Янко не може да повярва на думите на жена му, започва да звъни на майка си, на приятели, на дъщеря си…

Казва на жена му, че ще отиде в полицията да каже, че го обвиняват в изнасилване. През това време си идва дъщеря им от училище. В същото време майката на момичето Стоянка звънни в полицията и казва, че дъщеря й Валерия е изнасилена от Янко Тренчев.

Според твърденията на Анна, Стоянка е имала някаква закачка със съпруга и Янко преди време, тъй като тя доста време била в Гърция. В този период дъщерята на Стоянка и Янко се сприятелили. Анна никога не е харесвала Валерия. Момичето от известно време живеело с гаджето си.

Много е вероятно в основата на това обвинение да е нечий подъл женски план, дали Стоянка не е искала да си отмъсти на Янко,че е избрал жена си, дали не е изревнувала , че се е заглеждал по дъщеря й, все въпроси без отговори…

Дали е имало секс и дали той е бил доброволен все още не е ясно…
Съдебно-медицинските експертизи още не са готови. Ето защо вчера Районен съд Благоевград сметна за нужно да остави в ареста Янко Тренчев. Предстои обжалване на мярката „задържане под стража“ на 5 април пред Окръжен съд Благоевград.

 

Материалът Изненадващ обрат в случая с таксиджията – „изнасилвач“ Янко Тренчев е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване