03/28/18 11:55
(http://regiona.bg/)

Зловещо! Син смаза главата на баща си с дървен прът

Мъж уби по изключително жесток начин баща си и е задържан от органите на реда от РУ- Септември. Сигнал за случая е подаден днес рано сутринта в полицейското управление.

Незабавно на мястото са насочени полицейски екипи и линейка на „Спешна помощ“. Пристигайки, униформените установили, че в основата на тежкото битово престъпление е стара разпра между 52-годишния Иван Иванов и възрастните му родители. Мъжът системно злоупотребявал с алкохол и проявявал агресивно поведение към тях.

Рано тази сутрин скандалът се разразил отново, като Иван се спречкал първо с майка си, а после и с баща си. В резултат на солидно употребения алкохол мъжът взел дървен прът и ударил с него 77-годишния си баща Стефан в областта на главата. За съжаление възрастният мъж починал на място, пише трафикнюз.бг.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Септември, иззети са веществени доказателства имащи отношение към извършеното тежко престъпление. Иванов е задържан за срок от 24 часа. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик, образувано е дознание. Сн. илюстративна

Материалът Зловещо! Син смаза главата на баща си с дървен прът е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване