03/29/18 04:20
(http://regiona.bg/)

Звездите за днес: Близнаци отърсете се от лошите мисли, Скорпиони използвайте силата на думите, Риби пазете си силите

Дневен хороскоп за 29.03.2018 година

Овен

Тази сряда е добре да анализирате всичко, което ви се е случвало, да го анализирате и да помислите дали някъде не сте сбъркали и как да действате по-добре в бъдеще. Денят е много подходящ за това и не трябва да го пропускате.

Телец

Тази сряда насочете всичките си сили към реализацията на замислите и плановете си. Бъдете внимателни в действията си, тъй като денят е благоприятен за вас но ви вменява и известни отговорности, които не трябва да пренебрегвате.

Близнаци

Тази сряда е ден за пречистване. Отърсете се от тревогите, лошите мисли и всичко, което носи отрицателни емоции в душата ви.

Рак

Тази сряда ще бъдете по-емоционални от обикновено. Ще изпитвате необходимост от общуването и взаимодействието с други хора. Хладното отношение, равнодушието и коравосърдечието, буквално ще ви вадят от равновесие.

Лъв

Днес денят ви е възможно да бъде изпълнен с непредвидими и неочаквани събития. Не позволявайте те да ви обезсърчат, а напротив – проявете амбиция и им противодействайте пълноценно.

Дева

Тази сряда няма да ви липсва енергия. Използвайте я отговорно и за градивни цели, а не за разрушаването на нещо направено от други хора, дори и те да са ви конкуренти. Започнете нещо активно и действайте съзидателно.

Везни

Тази сряда е добре да приемете нещата такива, каквито са. Не проявявайте недоволство от живота, обстоятелствата от действията на околните и дори и от себе си. Това само може да ви докара някакви неприятности. Бъдете оптимисти.

Скорпион

Тази сряда бъдете много премерени в изказванията си и да внимавате за всяка казана дума. И най-малката лъжа е способна да развали отношения градени дълго време. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно.

Стрелец

Тази сряда всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви.

Козирог

Тази сряда е подходящ ден да се освободите от товара, като си признаете направената грешка. Хората са казали, че признат грях е половин грях. Възползвайте се смело от тази възможност и няма да съжалявате.

Водолей

Всичко, което започнете днес ще ви донесе печалба. Това ще ви голяма увереност в собствените ви възможности и ще ви подтикне да действате по същия начин в различни ситуации. Бъдете внимателни, защото не всички ситуации са еднакви.

Риби

Тази сряда ще сте изпълнени със сили и няма да усетите никакви признаци на умора. Все пак ще трябва много да внимавате, да не прескочите онзи праг, след който възстановяването на силите ви ще е много трудно.

 

Материалът Звездите за днес: Близнаци отърсете се от лошите мисли, Скорпиони използвайте силата на думите, Риби пазете си силите е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване