03/29/18 06:32
(http://budnavarna.bg/)

Майки: Храната на децата от кухнята пълна с гъгрици

За поредния нежелан „бонус“ към храната на децата от детската кухня от потърпевши майки в различни краища на града.

Сигналът дойде първо за пункт в квартал „Виница“ на ул. „Цар Борис III“№38, където преди ден в кремчето на детето си майката е открила гъгрица. След като е споделила с други майки станало ясно, че не е единствена. Същата хранителна „добавка“ е открита в десерта от пунктовете в кв. „Младост“ до бл. 148 и на ул. „Батова“ №8, както и в пунктовете на ул. „Яне Сандански“ и в „Кайсиева градина“.

„Искам да се даде гласност и най-накрая хората започнат да си вършат работата съвестно. Това е десерт за втора група от общинската кухня във „Виница“ – мляко с ориз, банан и елда.

Просто е нелепо, и недопустимо. Някои хора разчитат на тази кухня и дори дават последните си пари за да са сигурни, че децата им ще имат какво да ядат. Та това е подигравка…

Много често се чува вече как някоя майка е открила нещо в храната на своето бебе или дете. Ами ако беше нещо друго с което да се задави или застраши по някакъв начин живота на детето, кой ще носи отговорност?
Или пак отговора ще е: „Ами за 1,20 лв толкова“. Подадох сигнал и в БАБХ“, сподели една от потърпевшите.

Припомняме, че неотдавна друга майка откри в храната на детето си части от сухожилия и крака от насекомо. Само благодарение на бързата си реакция тя е успяла да предотврати сериозно задавяне на детето си, което е със здравословен проблем.

източник: Варна24

Материалът Майки: Храната на децата от кухнята пълна с гъгрици е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване