03/30/18 09:22
(http://radiomilena.com/)

България няма да гони руски дипломати

Имаме пълна подкрепа за Великобритания, но не гоним руски дипломати, заяви премиерът Бойко Борисов след заседание на Съвета по сигурността в МС.

Българският посланик в Москва Бойко Коцев ще се върне в руската столица на 8-ми април след Великденските празници. Тогава правим изложба на Светлин Русев в Москва, уточни премиерът, цитира Кросс.

“Поздравявам г-н Борисов за решението да се изчакат доказателствата, фактите и да не се експулсират руски дипломати, както и да не се отзовават наши”, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти.

„Имаме нужда от истина, от доказателства. Имаме нужда, както той казва от запазване на канала за диалог не само между нас и Русия, между Европа и Русия. Надяваме се като председател на Съвета на ЕС, България да поеме това посредничество и да бъде мост между Европа и Русия в името на мира и спокойствието на всички народи в Европа”, допълни Нинова.

Публикувана на 03/30/18 09:22 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/hKAczyc4JCs/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване