03/30/18 13:37
(http://regiona.bg/)

Дали „орлетата“ ще спрат черната си серия днес във Варна?

Отборът на Пирин излиза срещу Черно море в първи мач от втората фаза на първенството на Първа лига. В Група А двата тима ще се изправят на стадион „Тича“, а двубоят е от 20:00 часа на 30 март и мачът ще може да се наблюдава по Диема-Спорт.

Пирин (Благоевград) завърши редовния сезон в Първа лига с две поражения, но благоевградчани имат сравнително добър баланс срещу този съперник през настоящата кампания и ще искат да сложат край на черната си серия. В морската ни столица възпитаниците на Милен Радуканов си тръгната с трите точки, а в Благоевград удържаха точката.

Преди срещата днес в щаба на „орлетата“ освободиха Аймен Суда, а Георги Георгиев, Антон Костадинов и Анти Рениа са възстановени и ще могат да бъдат използвани от Милен Радуканов. Самият специалист още веднъж отбеляза, че на Пирин му предстоят шест трудни битки, които квалифицира като „финали“.

Домакините също изпитват проблеми и вече 11 поредни мача нямат успех на свой терен, а в края на редовния сезон записаха три поредни поражения, пише гонг.бг.

Илиан Илиев няма да може да разчита на Мариян Огнянов, който е аут до края на сезона. Александър Цветков пък е наказан. Националите Мартин Костадинов и Мартин Минков се завърнаха в редиците на варненци след победата над Словения.

Вероятни състави за мача Черно море – Пирин (Благоевград) са:

ЧЕРНО МОРЕ: Макенджиев, Зехиров Димов, Хасани, Костадинов, Витанов, Илиев, Кики, Божилов, Фенуш, Василев

ПИРИН: Георгиев, Башлиев, Ничев, Сандев, Попев, Хендерсън, Костадинов, Траянов, Рения, Кирилов, Йорданов

Стадион: “Тича”, Варна
Съдия: Валентин Железов
Начало: 20:00 часа

Материалът Дали „орлетата“ ще спрат черната си серия днес във Варна? е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване