03/31/18 06:08
(http://regiona.bg/)

Ето какво време ни очаква през април…

В началото на месеца ще бъде предимно слънчево с температури до 17 градуса. Нова порция валежи ще има в периода 4 – 7 април. Тогава и температурите ще бъдат по ниски, а в края на първото десетдневие от април отново ще се радваме на по-слънчево време и на затопляне. От 10 април температурите ще бъдат по-високи, но ще има и превалявания. От 11 до 16 април температурите ще варират от 10 до 22 градуса.

Към 11, 12 април, също около Великденските празници и в края на второто десетдневие, има голяма вероятност за валежи, съобщи NOVA. През последните 10 дни от месеца ще вали, както в началото на периода, така и към края. Тук обаче има прогноза за високи температури, които могат да достигнат до 30 градуса. От 21 до 24 април ще има краткотрайни превалявания, а температурите ще варират от 13 до 23 градуса.

В периода 25 до 27 април ни очаква стабилизиране на времето с температури до 25 градуса. Валежите са малко вероятни. От 28 до 30 април – градусите ще са от 13 до 22.

Опасност от слани съществува през целия месец, а през втората половина на месеца зачестяват и гръмотевичните бури, както и опастността от градушки.

 

 

Материалът Ето какво време ни очаква през април… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване