04/02/18 20:21
(http://budnavarna.bg/)

20-годишен шофьор блъсна дете в центъра

снимка: Будна Варна

На кръстовището на бул. «Христо Смирненски» и бул. «Вл. Варненчик», е възникнало ПТП вчера сутрина, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна за BudnaVarna.bg.

Водач на на 19 г. от Белослав, преминава на червен забранителен сигнал на светофарната уредба, отнема предимството и блъска мотоциклет.

Вследствие на инцидента е пострадал водачът на мотоциклета (34 г. от с. Кардам), който получава контузни наранявания и комоцио, като е настанен за наблюдение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

Пътник от лекия автомобил на 18 г. от Белослав, също е получил контузия на долна устна, прегледан е и освободен за домашно лечение.

Същият ден, на кръстовището на ул. «Парижка Комуна» и ул. «Христо Самсаров», е възникнало ПТП.

Водач на 36 г. от Варна, по време на движението си, се отклонява вляво по посоката си на движение и блъска пешеходка, която се движи по тротоара. Вследствие на инцидента жена на 77 г. получава фрактура на дясно бедро, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Водач на 40 г. от Харманли, поради неспазване на достатъчна дистанция, застига и блъска автомобил, който от своя страна блъска друга кола на бул. Трети март“ във Варна в събота.

Последният автомобил продължава своето движение, навлиза в платното за насрещно движение и се блъска в друг автомобил, който от своя страна също блъска кола.

Вследствие на инцидента е пострадал водач на 51 г. от Варна, който получава контузия на ръка, прегледан е и освободен за домашно лечение.

На ул. «Любен Каравелов» във Варна също е възникнало ПТП.

Водач на 20 г. от Варна, по време на движението си, блъска пешеходец – дете, който пресича пътното платно.

Вследствие на инцидента момчето получава контузия на седалище, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

Материалът 20-годишен шофьор блъсна дете в центъра е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване