04/02/18 06:29
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Експерти влизат в жилищната кооперация в Сандански, проверяват стабилна ли е сградата за живеенe…

Експерти влизат и в жилищната кооперация в Сандански, която частично изгоря. Специалистите трябва да установят дали на сградата не са нанесени щети, които я правят опасна.

Появи се информация, че огънят е бил резултат от умишлен палеж. По все още непотвърдени данни двама души са счупили прозорците на магазина на партера и са го подпалили.

Собствениците на апартаменти вече започнаха да оглеждат имотите си и да търсят начини да ги почистят от саждите. За целта ще помагат и доброволци.

Вече има и хора, които са заявили готовността си безвъзмездно да се включат в ремонтите на обгорелите жилища, доставяйки строителни материали.

Началникът на РПУ Сандански Борислав Щурков съобщи в ефира на NOVA, че униформените издирват очевидци на случилото се. Той обаче отказа да потвърди версията за умишлен палеж. Каза, че заподозрени все още няма.

Материалът /Видео/ Експерти влизат в жилищната кооперация в Сандански, проверяват стабилна ли е сградата за живеенe… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване