04/02/18 09:30
(http://regiona.bg/)

Внимание! Кърлежи в зелените площи, застрашават деца и домашни любимци!

Собственици на домашни любимци се притесняват от кърлежи в местата, в които разхождат домашните любимци. Опасността не е само за домашните кучета, но и за децата, които също си играят на такива места. Потребител на групата „Забелязано в Благоевград“ се обърна гневно към общинското ръководство в Благоевград:

„Искам да се обърна към община Благоевград! Ако може да се нарече община! Кога мислите да пръскате за кърлежи и да окосите тревните площи по алеята, така че да не са застрашени малките деца, които са достатъчно невръстни, че да се пазят от паразити, така че да си разхождаме кучетата, без да накачат някой кърлеж.. Кучето ми е обезпаразитено и външно и вътрешно, но въпреки това, след днешната ни разходка му хванах два кърлежа. Докога ние гражданите, които плащаме данъци ще бъдем ощетявани от вас мили мои!!! До кога ще трябва да търпим дупките по пътищата! До кога ще си събирам боклуците в раницата, докато се разхождам, защото кошчетата са мираж навсякъде!!! Докога господин Камбитов ще седите и ще ни се присмивате и ще си пълните гушите с нашите пари!!! Просто питам , ей така информативно!!!“

Материалът Внимание! Кърлежи в зелените площи, застрашават деца и домашни любимци! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване