04/02/18 10:43
(http://regiona.bg/)

Ето кои арестуваха вчера и какво количество хероин откриха криминалистите…

В рамките на проведена вчера специализирана полицейска операция по противодействие на наркоразпространението са задържани двама мъже. М.А./39 г./ и Д.Р./27 г./ пътували в автомобил и били спрени за проверка на територията на Благоевград. ИА Региона ви информира за зрелищната акияция, която се проведе на ГП-79 край квартал „Стумско“ на изхода от Благоевград в посока Кулата. В хода на извършеното претърсване в колата били намерени и иззети общо 102.5 г хероин. Операцията е реализирана под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград и в нея са участвали криминалисти на Главна дирекция „Национална полиция“ и колегите им от Благоевград и Кюстендил.

М.А. и Д.Р. ще бъдат привлечени като обвиняеми за извършено от тях престъпление по чл. 354а, ал. 1, изр. 1, пр.4 във вр. с чл. 20, ал. 2 от НК. По случая е образувано досъдебно производство, а работата по документирането му продължава под надзора на прокуратурата.

 

Материалът Ето кои арестуваха вчера и какво количество хероин откриха криминалистите… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване